Småbarnsträff

oktober 11 @ 10:00 - 12:00

BARN & FAMILJ

Du är viktig och älskad av Gud – oavsett hur gammal du är!
Vi längtar efter att du ska hitta en plats där du kan få utforska och växa i tron på Jesus. Här finns lite information om församlingens olika mötesplatser för Barn och familjer.
I kalendern hittar du uppdaterade tider och event som dyker upp då och då.
Välkommen med!

Söndag = Gudstjänst och Kidz Sunday.

Navet i församlingens liv är Gudstjänsten varje Söndag dit alla är välkomna, stora som små. Efter en gemensam inledning i stora salen erbjuds barn 4-13 år (3-åring med förälder) att gå till Kidz Sunday och Tweens Sunday.
Kidz Sunday består av två delar: En Storsamling i Cupan (salen till höger om entrén) samt en mindre samling då barnen delas upp i tre åldersgrupper 3-5, 6-7 och 8-9 år (barnen finns då företrädesvis på plan två). Vi vill förena det bästa av två världar – glädjen i det stora gemensamma och tryggheten i det lilla – där det också blir enklare att möta barnen utifrån deras olika förutsättningar.
I Söndagsskolan är Bibelns berättelser i fokus. Vi använder materialet ”Leva Livet” som man kan läsa mer om här: https://pingstung.se/barn/ Vi leker och pysslar tillsammans och barnen får gärna ha med sig en frukt att äta under samlingen.

Klicka HÄR för att skriva in dig/ditt barn som deltagare i Kidz Sunday!

Tweens Sunday är för dig som är mellan 10-13 år. Där utforskar vi Bibeln tillsammans. Alla 10-åringar som deltar i verksamheten får en egen Bibel och här är platsen där vi ger redskap att hitta vidare i den egna läsningen. Vi pratar om vad det står och funderar på vad det kan betyda för oss idag. Vi lär också känna varandra genom lek och gemenskapsbyggande på olika sätt.

Småbarnsträffar

Musik, lek & gemenskap! Vi träffas på tisdagar med start den 3 september.

Kl.9 öppnar vi upp för lek och vid 9.30 sjunger, spelar och dansar vi en stund tillsammans. Vi fikar tillsammans och på tisdagar serveras det även lunch i caféet så det går fint att hänga kvar!

Royal Rangers

I Royal Rangers har vi kul tillsammans, vi lär oss nya saker, utvecklas i tron och växer i att ta ansvar. Royal Rangers är en Scout verksamhet på kristen grund och vi träffas Fredagar kl.17:30-19.00

Varje termin och ibland även på sommaren åker vi på hajk och läger som är en viktig del av verksamheten. Royal Ranger finns för dig som är 6-17 år och består av en rad åldersindelade patruller. Läs mer på Royals sida

Draget

Mitt i hjärtat av Skäggetorp, i Rosendalskolans matsal, möts vi till barnsamlingar som vi kallar Draget. Träffarna kännetecknas av högt tempo, tävlingar, lekar, clownbesök och Bibeldrama. Vi träffas varannan lördag klockan 12-13:30 – se kalendern för aktuella datum.

Tweens Saturday

För dig som är 10-13 år finns en speciell träff en gång/mån, lördagar kl.17:30-19:45 strax innan ungdomssamlingen ”Club” drar igång för fullt. På Tweens är det schysst häng, lekar, aktivitet och andakt. Vi vill upptäcka tron genom möten – med Gud och varandra.

Läger

Varje Sportlov och Sommarlov ordnar vi läger för alla som vill vara med. På vintern håller vi till i vår kyrka Cupolen och under en dag besöker vi också skidbackarna i Kisa. På sommaren är vi ute i Bjärka Säby vid vårt alldeles egna slott! Håll utkik under aktuella händelser för mer info.

Cellgrupper

I församlingen finns en mångfald av smågrupper som möts i hemmen – till bön och delat vardagsliv. Självklart vill vi att ni som familj, föräldrar och barn ska hitta er plats för denna viktiga gemenskap. Vill du komma i kontakt med vår cellgruppskoordinator så skicka ett mail till denna adress: …

För Ledare – Trygg Församling

Som ett stöd i vårt arbete med att säkerställa att vi har en trygg miljö anordnar vi regelbundet ledarutbildningar i att förebygga och hantera frågor som rör bl a övergrepp ibland barn och unga. Detta sker i samarbete med Pingst Ung och kursen utgår från materialet ”I Trygga händer” som tagits fram av Frälsningsarmen. Läs mer här.