Välkommen till oss!

Vi tror att den bästa platsen för dig som ung är kyrkan. Här kan du få bli med i en fantastisk gemenskap, du får delta i grymma lekar och aktiviteter, du får käka gott fika, men inte minst får du chansen att lära känna Gud. Han som har skapat dig och älskar dig mer än du kan ana!

Vi vill, tillsammans med dig, skapa en plats där du kan få möta Gud på riktigt, hitta vänner för livet och upptäcka det ljus som kan förvandla hela vår stad till en bättre plats.

Visst låter det fantastiskt??

Undrar du mer om vad som händer hos oss kan du kika in våra sociala medier! Länkar till dem hittar du en liten bit längre ner.

Vad finns för dig?

För dig som är 13 år eller äldre finns inget bättre sätt att spendera en fredagskväll än att komma till CLUB klockan 20:00!
Undrar du mer om vad som händer hos oss på CLUB kan du kika in våra sociala medier! Länkar till dem hittar du en liten bit längre ner.

För dig som går i 8:an eller 9:an har vi varje år konfirmationsundervisning, Konfa, i Cupolen. Vi träffas 1 gång i veckan och får veta mer om vem Gud är, vad bibeln har för betydelse och vad det egentligen innebär att var kristen. Vi börjar varje gång med fika och någon lek för att lära känna varandra. Sedan får vi lyssna på undervisning och prata om det som berättats. Under årets gång kommer vi även gå på Gudstjänster och praktiskt tillämpa det som vi lär oss.

På sportlovet och sommarlovet anordnar vi läger. Antingen åker vi iväg eller så är vi på fantastiska Bjärka-Säby! Läs mer här http://pingstlinkoping.se/lager/.
En av de fina grejerna med internet är ju att man kan umgås hela tiden! Nice va??

CLUB finns på den sociala plattformen Discord. Där kan du snacka med kompisar eller ledare, ta del av information och massor med annat!
För att bli med kan du klicka här för att hitta vår server. Har du redan ett konto är det bara att ansluta, annars får du skapa ett och logga in. Sen är det bara att köra!

Vanliga frågor:

CLUB är du välkommen från det år du ska fylla 13 år.

Egentligen finns det ingen övre åldersgräns, men innehållet är anpassat så att det i första hand ska passa för den som är 13-19 år. Är du 19 år eller äldre finns även vår verksamhet för Unga Vuxna. Mer info om den hittar du här.

CLUB är gratis att vara med på. Vi har ett café som är öppet under kvällen där man kan köpa godisk, läsk, chips eller annat som kostar en liten slant, men det är såklart helt frivilligt!

Vill du gå KONFA så har vi en terminsavgift som betalas i samband med anmälan. Mer info om KONFA hittar du under den fliken.

Våra läger kostar att vara med på och summan är olika beroende på vilket läger det är. När det är läger på gång informerar vi om det och då får du även reda på vad det kostar.

En lördagkväll kan se lite olika ut, men det finns några moment som i princip alltid är med:

  • Samling – vi träffas i början av kvällen för att gå igenom vad vi ska göra. Det är även här vi informerar om saker som är på gång och annat sånt.
  • Aktivitet – varje lördagkväll har vi någon form av aktivitet. Vi berättar om aktiviteten på samlingen i början och sen är alla med på den.
  • Andakt – vi vore inte en kyrka utan att faktiskt få tid att umgås med Gud också. På våra andakter brukar vi sjunga lovsång (sånger till och om Gud), be och så brukar någon av våra ledare berätta något om vad det är att vara kristen.
  • Café/Gemenskap – under sista delen av kvällen öppnar vi vårt café, plockar fram spel, pingisbord och biljardbord. Sen röjer vi loss tills vi inte orkar längre!

Sociala Medier:

Aktuellt