GUDSTJÄNST

Varje söndag firar vi att Jesus uppstått från det döda!

Vår huvudgudstjänst söndagar kl 11 är översatt till engelska och ukrainska/ryska. Barnen är med första delen av gudstjänsten innan de går till kidz Sunday (3-9år) och tweens sunday (10-12år). Efter gudstjänsten fikar vi alla tillsammans.
Under sommarloven är gudstjänsten kl 10.00 

Gudstjänst i Pingstkyrkan är mycket musik, predikan, bön och gemenskap. Musiken använder vi för att lovsjunga och tillbe Gud och även att berätta om vem Gud är, ofta i moderna toner. Predikan hjälper oss förstå hur Bibeln beskriver Gud och utmanar oss. I bön riktar vi oss mot Gud för vår värld och för varandra. I varje gudstjänst finns möjlighet för alla att få förbön; att någon annan ber för dig och din situation. Gemenskap innebär alla generationer tillsammans med bakgrund i många olika länder.  

Församlingen är en unik gemenskap där liv förvandlas och ger hopp för framtiden! 

Gudstjänsten kan även följas på Radio Linköping 95,5 MHz radiolinkoping.se och på vår YouTube-kanal youtube.com/c/PingstkyrkanLinkoping 

Gudstjänst firas i Cupolen även på engelska, sö 13.30, ukrainska/ryska sö 13.30 och arabiska sö 16.00.  

Som kristen är det naturligt att regelbundet fira gudstjänst. Det är också viktigt att finnas med i en mindre gemenskap, att ha en uppgift och att bry sig om sin medmänniska.