Nu är vårterminen igång och snart så även Royal Rangers!

Den 19/1 kl 17.30 ses alla patruller i Cupan för en gemensam uppstart innan vi ses i våra patruller. Välkommen att hänga på!
Scheman längre ner kommer uppateras allt eftersom. Finns inte schemat för din patrull på hemsidan än så kom till Cupolen kl 17.30 så hjälper vi dig.

Royal Rangers

Royal Rangers handlar om kristet förvaltarskap med barn och ungdom. Vi lär oss att förvalta naturen, gemenskapen, våra medmänniskor och Guds ord, Evangelium. Royal Rangers är till för barn och ungdomar i åldrarna 6-18 år. Vi jobbar i små grupper med tät kontakt mellan ledare och barn.

Församlingens Royal Rangersavdelningar och deras scheman

Nästa hajk är Royal Rangers Vinterhajk den 3/2 på Bjärka-Säby.
Mer info finns här
Anmäl dig här

RR-Hemma

Om ni är sjuka eller kanske bortresta och inte kan komma till Royal så får Royal komma till barnen!
Här finns en hel del tips och idéer på hur man kan ha en Royal kväll eller dag om man inte har möjlighet att komma till Royal på fredagarna. Våra fantastiska ledare har plockat ihop lite lekar och aktiviteter som man kan göra med familjen.
Kolla in Svenska Royal Ranger sidan med tips här!

Emblem och märken

Undrar du var och hur Royal Rangers emblem och de olika kursmärkena skall sys fast på skjortan, så läs mer om det här!

KONTAKTA ROYAL RANGERS

Behöver du komma i kontakt med ansvariga förde olika royal rangers avdelningarna så kan du maila till adresserna nedanför

Royal Cubs royal.cubs@pingstlinkoping.se
Spårar Rangers sparar.rangers@pingstlinkoping.se
Upptäckar Rangers upptackar.rangers@pingstlinkoping.se
Äventyrar Rangers aventyrar.rangers@pingstlinkoping.se

Svenska Royal Rangers

Utöver den lokala Royal Rangersverksamheten ansvarar Pingstkyrkan i Linköping för och har tillsyn av det nationella kontaktarbetet Svenska Royal Rangers (SRR). SRR är en dotterorganisation i Pingstkyrkan, med särskild ekonomi, organisation och personal. Pingstkyrkan fungerar som nationell moderorganisation för SRR eller som det uttrycks på engelska, ”Chartering steward”.

Pingstkyrkan och SRR har tillsammans avtal om användarrätten för Royal Rangers i Sverige med Royal Rangers internationellt. Pingstkyrkans uppdrag sker i samråd med SRR och i samverkan med regionala kontaktförsamlingar, samt Pingst ung. Läs gärna mer på Svenska Royal Rangers webbplats.