Laddar Evenemang
Detta evenemang har redan ägt rum.

Välkomna med på sportlovskul!

I år kommer vi inte kunna genomföra läger som vi brukar på sportlovet, däremot kommer vi anordna “Sportlovskul”, en heldag med olika aktiviteter (främst utomhus) på Bjärka-Säby.

När?

-För er i år 4-6: måndag 22 februari kl 9-16.

-För er i förskoleklass-år 3: tisdag 23 februari kl 9-16.

Var?

Vi träffas ute på Nya Slottet Bjärka Säby och kommer främst hålla till i parken och närområdet.

Skjuts?

Vi hoppas att ni har möjlighet att ta er till Bjärka Säby på egen hand, men har ni behov av skjuts så hör av dig till oss (tele. nr. längre ner), så får vi försöka lösa det.

Hur?

Temat för Sportlovskul/dagen kommer vara “Kontakt” och vi kommer ha olika aktiviteter som knyter an till temat. Vi hoppas på fint vinterväder då vi kommer vara utomhus större delen av tiden.

Tänk på att klä dig varmt (Kläder efter väder, tänk “lager på lager”) och ta med extrakläder, framförallt vantar kan vara bra att ha med sig extra.

Vi kommer dela in oss i mindre grupper med upp till ca 10 barn+ 2 vuxna i varje grupp och försöka hålla dessa grupper under dagen, för att minimera kontakter.

Det kommer finnas tillgång till toaletter (inomhus) under dagen.

Pris

Priset för dagen är 100 kr ,  Då ingår lunch och mellanmål/fika fm och em.

Varmt välkommen med! Mer info/packlista kommer via mail när lägret närmar sig.

HÄR ÄR LÄNKEN FÖR ATT ANMÄLA SIG.

Sista dag för anmälan är 14 februari 2021.

Obs! Då vi inte kan vara för många så har vi ett anmälningstak så gå in och anmäl dig så fort som möjligt, först till kvarn…. Om du inte skulle få plats så kommer vi ha en “reservlista” och du blir erbjuden en plats om någon får förhinder.

Pandemiläget

Som vi alla vet vid det här laget är det viktigt att vi följer restriktionerna i samhället. Folkhälsomyndigheten har öppnat upp för att genomföra barn- och ungdomsaktiviteter, men de behöver göras på ett smitsäkert sätt. Vi behöver vara rädda om varandra och minska smittrisken och vill därför be er att:

-Stanna hemma om du har milda symptom (som snuva, hosta, halsont, feber, magont eller andra symptom)

-Stanna hemma om någon som du bor med/haft nära kontakt med har konstaterad covid-19 eller har uppenbara influensasymptom.

Vi kommer att dela in barnen i mindre grupper (upp till ca 10 barn och 2 vuxna i varje grupp) och försöka hålla dessa grupper under dagen för att minska kontakter.

Vi kommer vara utomhus större delen av dagen, men ge möjlighet till att exempelvis äta lunch inomhus och att ha någon kortare aktivitet inomhus för att värma sig.

Självklart finns tillgång till toaletter och att tvätta händer/handsprit.

Detta gör även att vi kan inte vara fler extra vuxna än nödvändigt. Vet du med dig att ditt barn behöver ha med dig som vuxen så hör av dig till Anna-Lena för att eventuellt hitta en lösning, kanske kan du vara med som ledare.

Har du  frågor så hör av dig till Anna Lena Öhrling.  013253861

Skulle du få förhinder och inte kunna vara med på Sportlovskul så hör av dig så snart du vet så vi kan ge någon annan möjlighet att vara med istället.