Laddar Evenemang
Detta evenemang har redan ägt rum.

Nu är det äntligen dags för Camporama igen!

Vecka 30 kommer Royal Rangers från hela Sverige och övriga Norden få mötas till ett härligt scoutläger i Ladtjärn, Värmland. Vi räknar med att bli över 400 Royal Rangers, så detta läger vill ni verkligen inte missa!

Vad händer på lägret?
På lägret blir det bland annat olika typer av samlingar, på kvällen möts hela lägret till lägerbål, på förmiddagen möts varje land till egen samling och någon gång under dagen blir det samlingar i patrullen i den egna kåren. Det blir olika aktiviteter i form av workshops och en dag ägnas åt en spännande vandring. Bland alla aktiviteterna finns också ”Mästerskapet” som lockar både lek och tävlingssinnet. Det blir matlagning i det egna lägret över elden. Förutom detta kommer det finnas fri tid med valbara aktiviteter, möjlighet till bad och att få nya vänner från hela Norden.

Anmälan
Lägret är för dig som ska börja årskurs 4 i höst eller är äldre. Lägerkostnaden har subventionerats av kåren och priset för deltagare från Linköping är 600kr. Anmälan för de som tillhör Linköpingkåren görs HÄR. Sista anmälningsdag 25 april.

Tema och bibelandakt
Lägertemat är Brobyggare. Vi kommer mötas till samlingar där vi funderar på hur vi bygger stabila broar som håller, till varandra, till Gud och till människor vi inte än känner. Detta görs genom undervisning från Bibeln, särskilt från Paulus liv som vi kan läsa i Apostlagärningarna, och genom samtalsfrågor i smågrupper. Med grund i vårt hedersord: ”Med Guds hjälp vill jag göra mitt bästa …”

UtmanarRangers
Under lägret ordnas särskilda träffar för UtmanarRangers (född 2008 eller tidigare) där de kan umgås och fördjupa sina relationer med varandra men även med Jesus.

GDPR
Anmälningsuppgifterna ni lämnar till er kår kommer de i sin tur skicka vidare till SRR. Vi hanterar data och lagrar dem på ett för GDPR godkänt sätt. På lägret kommer vi fotografera, foton som vi kommer använda för reklam i sociala medier och hemsida och för att visa upp vad vi i Royal Rangers gör. Om det av någon anledning ej får förekomma foton på detta sätt på ditt barn behöver du kontakta din kår som i sin tur kontaktar SRR.

Pandemiläget
SRR kommer hålla sig uppdaterade på pandemiläget och anpassa/ställa in om vi får restriktioner som kräver det.

Hjälpa till på Camporama?
Är du intresserad av att hjälpa till på lägret som volontär prata med ditt barns ledare som har mer information.

Besöka Camporama?
Vi tar gärna emot gäster men behöver föranmälan via kåren så vi kan samordna ert besök. Hör med ditt barns ledare. 

Mer information och ett föräldramöte kommer under våren när anmälan stängt. Men vill ni redan nu ha mer information för att peppa era barn att följa med, kontakt gärna någon av era patrulledare