Är du 13-19? Då är lördagskvällarna på Cupolen något för dig!

En vanlig kväll börjar kl 20 med ett ungdomsmöte där vi får sjunga lovsång och prisa Gud som vi är. Någon kommer att tala och det finns även möjlighet till förbön. Därefter öppnar caféet och det finns möjlighet att bara hänga i soffan, träffa nya vänner, spela pingis, spela spel eller vad vi nu hittar på! 🙂

Höstens schema: Höst 2017

Ca 3 gånger per termin har vi ett ungdomsmöte som kallas TOGETHER LKPG. Då kommer ungdomar från hela Linköping. En perfekt möjlighet att lära känna nya kompisar och att få möta Gud tillsammans! TOGETHER är inte på samma ställe varje gång utan flyttar runt mellan Cupolen, Ryttargårdskyrkan och Missionskyrkan. Så håll dig uppdaterad på Facebook om när, var och vad som händer! Kom med förväntan!

För dig som går i 8:an eller 9:an har vi varje år konfirmationsundervisning, Konfa, i Cupolen. Vi träffas 1 gång i veckan och får veta mer om vem Gud är, vad bibeln har för betydelse och vad det egentligen innebär att var kristen. Vi börjar varje gång med fika och någon lek för att lära känna varandra. Sedan får vi lyssna på undervisning och prata lite om det som berättats.

Under årets gång kommer vi gå på Gudstjänster och praktiskt tillämpa det som vi lär oss.

På sportlovet och sommarlovet anordnar vi läger. Antingen åker vi iväg eller så är vi på fantastiska Bjärka Säby! Läs mer här http://pingstlinkoping.se/lager/.

Välkommen att hänga på!


På våra sociala medier kommer regelbundna uppdateringar om vad som händer

FB: CLUB
Snapchat: CLUBlkpg
Instagram: pingstlkpgyouth

Eller hör av dig till till Eveline eller Fredrik. Kontaktuppgifter finns under ”Medarbetare” här på hemsidan.


 

Sportlovsläger Vemdalen 2018

19 februari, 2018 - 24 februari, 2018