VÄLKOMMEN TILL CLUB!

Hemmet för ungdomar i Pingstkyrkan Linköping.

Just nu befinner vi oss i en ganska så annorlunda tid för oss på grund av covid-19. På grund av det har vi fått anpassa CLUB för att kunna fortsätta vara kyrka även när vi inte kan träffas rent fysiskt. Vi vet ju att Guds rike inte kan rymmas inom några väggar och därför inte heller sättas i karantän även om vi själva kan det. På den här sidan hittar du information om hur du kan vara delaktig i CLUB nu när vi får göra på andra sätt än vanligt.

KYRKA DÄR DU ÄR

Hur gör vi CLUB nu?

Information:

På lördagar kommer vi tills vidare inte att träffas i Cupolen istället kommer CLUB att flyttas till webben så att du kan vara med var du än befinner dig.

Detta sker på två sätt:
– Livesänd andakt från kyrkan som du kan kolla på hemma.
– Häng på nätet via Discord.

På lördagar livesänder vi en andakt från kyrkan (klockan 19:30) och på söndagar livesänder vi gudstjänsten (klockan 11:00).

Den hittar du genom att klicka här!

PERSPECTIVE är vår bibelläsningssamling som vanligtvis är varannan tisdag klockan 16:30-18:00.

I nuläget kommer vi inte att träffas i kyrkan för att ha PERSPECTIVE utan vi uppmuntrar dig istället att antingen hänga med på Discord (kolla under rubriken ”Discord” för att ansluta) alternativt i din CLUB – Family Grupp.

Vi tror att det är viktigt att regelbundet mötas för att få snacka om livet, sin tro och annat sånt som snurrar i huvudet. Vi tror också det kan vara ett kalasbra tillfälle att få be för varandra, hjälpa varandra med bibelläsning och hitta svaret på knepiga frågor.

Just därför finns CLUB – Family Grupper! Det är ett komplement till vanliga CLUB samlingar där man, i grupper om 7 träffas hemma hos varandra.

Vill du ha hjälp att hitta en Family Grupp eller om du har frågor om hur det funkar, hör av dig till Fredrik på fredrik.elm@pingstlinkoping.se så hjälper vi dig!

Sociala medier:

CLUB – Discord:

Förbön

Vill du att vi ska be för dig? Fyll i formuläret så tar vi med oss det!

Event

BJÄRKA20

juli 20 @ 19:00 - juli 24 @ 23:00

KONFA 20-21

september 1 @ 16:30 - 18:15