UNGA VUXNA & STUDENTER

Grunden för denna målgrupp i församlingen kretsar kring våra smågrupper/cellgrupper och söndagsgudstjänsterna. Vi har gudstjänst varje söndag kl. 11:00. Vi träffas även vissa fredagar med fokus på gemenskap och att lära känna varandra bättre utöver cellgrupperna. Under dessa fredagskvällar brukar vi ses och äta något tillsammans, umgås och ha en kortare andakt.

De tre första söndagarna (3/9, 10/9 och 17/9) i september så har vi något som vi kallar ”Ny i stan”. Hit är du som är ny i stan eller du som har bott i Linköping hela ditt liv välkommen! Ett perfekt tillfälle att lära känna ny sköna människor. Vi träffas direkt efter gudstjänsten i Gula Paviljongen, lagar mat och lär känna varandra.

Mer info om träffar under hösten 2017 kommer. Missa inte att gå med i vår Facebookgrupp för att få mer info om vad som händer bland unga vuxna i Sionförsamlingen.

https://www.facebook.com/groups/ungavuxnapingstlkpg

På fredagar kl 18.00 kör vi innebandy i Vasahallen, välkommen!
VasahallenGustav Adolfsgatan 23, 582 32 Linköping

 

Varmt välkommen!

Kristna skolgrupper på universitetet

Linköpings universitet är en stor och viktig mötesplats för väldigt många. Med våra 27 000 studenter finns oändliga möjligheter
till nya erfarenheter, möten och relationer. Här ryms också ett stort antal frågor av alla slag med en strävan att kanske inte bara
finna en utbildning, men i många fall också en djupare mening i livet. Föreningslivet är väldigt brett och rikt och sedan några år
tillbaka finns det flera aktiva kristna studentföreningar. Alla har samma vision- att stå upp för evangeliet, vara ljus och salt och
rikta strålkastaren mot Jesus! Kaffeutdelningar, lovsångskvällar, gemenskapskvällar och bönemöten är bara några av alla
satsningar som finns. Universitetet består av tre olika campus och varje campus har sin förening Campus Valla

Här finns en Ny Generation-grupp!
Vi samlas i R19 i C-huset varje torsdag klockan 12:00-13:00 och äter lunch tillsammans. Vi har även en kort andakt och fika.
Under året står vi på olika fester med kaffeutdelning, anordnar lovsångskvällar, bönemöten och andra utåtriktade satsningar.
Du är varmt välkommen!
Kontakt: Sabina Friman 0768102513
Mail: nygeneration.liu@gmail.com
Vi finns på facebook läs mer HÄR

Medicinska fakulteten

Här finns en Credo-grupp vid namn Fisherman’s Friend!
Vi samlas vid Meditationsrummet varannan måndag klockan 17:30 för bön, gemenskap och ibland fika. Under terminerna är vi involverade och arrangerar en rad olika aktiviteter. Ibland anordnar vi öppna föreläsningar med inbjuden talare. Vid stora studentfester bjuder vi på kaffe och tilltugg, kom gärna och prata med oss! Välkommen!
Mail: fishermansfriendliu@gmail.com
Vi finns på facebook: https://www.facebook.com/groups/287658661429727

Campus Norrköping

Här finns en Credo-grupp vid namn Kefas!
Vi samlas i k52 (Kåken plan 5) varje tisdag klockan 12:00-13:00 för att äta lunch, be och träffas. Vanligtvis anordnar vi några utåtriktade satsningar per termin med exempelvis föreläsningar utifrån studenters frågor om kristen tro med temat: ”Om du fick ställa en fråga till Gud. Vad skulle du fråga då?” Vi är en kristen studentförening där alla är välkomna. Oavsett om du är kristen eller bara är genuint intresserad av kristen tro är du alltid varmt välkommen!
Mail: kefasnkpg@gmail.com
Vi finns på facebook: https://www.facebook.com/kefasnorrkoping