UNGA VUXNA & STUDENTER

Unga vuxna-arbetet i Sionförsamlingen kallas för ”YA Linköping”. Vi träffas varje vecka i cellgrupper och varje månad i storsamlingar i Gula Paviljongen då vi sjunger lovsång, lyssnar på predikan och umgås. De första söndagarna på varje termin möts vi upp efter gudstjänsten och äter mat tillsammans. Är du nyinflyttad är detta ett väldigt bra tillfälle att lära känna nya! Självklart är du alltid välkommen som ny under hela terminen.

Har du kanske frågor om vad en cellgrupp är eller vill du gå med i en? Tveka inte att höra av dig oavsett fråga. Vi finns på Facebook under namnet ”YA Linköping”, (facebook.com/yalinkoping). Där kan du skicka ett meddelande direkt till oss. Glöm inte heller att gilla sidan så får du automatiskt reda på kommande evenemang under terminerna.

 

På fredagar kl 18.00 kör vi innebandy i Vasahallen, välkommen!

VasahallenGustav Adolfsgatan 23, 582 32 Linköping

 

Varmt välkommen!

 

Kristna skolgrupper på universitetet

Linköpings universitet är en stor och viktig mötesplats för väldigt många. Med våra 27 000 studenter finns oändliga möjligheter
till nya erfarenheter, möten och relationer. Här ryms också ett stort antal frågor av alla slag med en strävan att kanske inte bara
finna en utbildning, men i många fall också en djupare mening i livet. Föreningslivet är väldigt brett och rikt och sedan några år
tillbaka finns det flera aktiva kristna studentföreningar. Alla har samma vision- att stå upp för evangeliet, vara ljus och salt och
rikta strålkastaren mot Jesus! Kaffeutdelningar, lovsångskvällar, gemenskapskvällar och bönemöten är bara några av alla
satsningar som finns. Universitetet består av tre olika campus och varje campus har sin förening Campus Valla

Här finns en Ny Generation-grupp!
Vi samlas i T19 i C-huset varje torsdag klockan 12:15-13:00 för bön, bibelläsning och samtal medan vi äter lunch tillsammans.
Under året står vi på olika fester med kaffeutdelning, anordnar lovsångskvällar, bönemöten och andra utåtriktade satsningar.
Du är varmt välkommen!
Mail: nygeneration.liu@gmail.com
Vi finns på facebook läs mer HÄR

Medicinska fakulteten

Här finns en Credo-grupp vid namn Fisherman’s Friend!
Vi samlas vid Meditationsrummet varannan måndag klockan 17:30 för bön, gemenskap och ibland fika. Under terminerna är vi involverade och arrangerar en rad olika aktiviteter. Ibland anordnar vi öppna föreläsningar med inbjuden talare. Vid stora studentfester bjuder vi på kaffe och tilltugg, kom gärna och prata med oss! Välkommen!
Mail: fishermansfriendliu@gmail.com
Vi finns på facebook: https://www.facebook.com/groups/287658661429727

Campus Norrköping

Här finns en Credo-grupp vid namn Kefas!
Vi samlas i k52 (Kåken plan 5) varje tisdag klockan 12:00-13:00 för att äta lunch, be och träffas. Vanligtvis anordnar vi några utåtriktade satsningar per termin med exempelvis föreläsningar utifrån studenters frågor om kristen tro med temat: ”Om du fick ställa en fråga till Gud. Vad skulle du fråga då?” Vi är en kristen studentförening där alla är välkomna. Oavsett om du är kristen eller bara är genuint intresserad av kristen tro är du alltid varmt välkommen!
Mail: kefasnkpg@gmail.com
Vi finns på facebook: https://www.facebook.com/kefasnorrkoping