Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Välkommen till TWEENS!

Tweens är för dig som är 10 till 13+ och startades hösten 2016 för att underlätta för de yngre ungdomarna att senare komma in i tonårsgemenskapen och vi har förstått att det mycket uppskattat.
Vi träffas lördagar, ca en gång i månaden.

Datum för hösten är:
8/9, 29/9, 27/10, 17/11 och avslutas med julfest 15/12

Tid:
17.30-19.45

Vad gör vi?
Vi träffas för att ha kul och lära känna varandra och skapa en gemenskap där alla ska känna sig hemma. Vår längtan är att vi ska lära oss inkludera ALLA i vår gemenskap, oavsett alla olikheter.
En gemenskap som bygger på vår tro på Jesus Kristus som vår frälsare. Om Jesus är vår hörnsten i den grund som gemenskapen bygger på så är kärlek och omsorg två grundstenar. De är viktiga för att skapa en känsla av värde och vår övertygelse är att alla har ett egenvärde som är värt att respektera och bygga upp.

Utöver gemenskapen med lek och prat så fikar vi, läser Guds ord och ber tillsammans.
Vi har under terminerna bl a gått igenom bönen FADER VÅR och vad den betyder/innebär. Vi har också pratat mission och haft flera gästföreläsare som berättat om hur de är med och missionerar i vår värd. Detta ledde även till en missionsresa till Birmingham där vi gästade en indisk församling.
Vi planerar en liknande resa till hösten 2019. Vart den går är ännu inte bestämt.

Till hösten ska vi gå in på ämnet TJÄNST. Hur kan vi hitta våra gåvor, det vi är bra på? Hur kan jag använda de tillsammans med mina vänner och människor i min närhet? Vad säger Bibeln om att tjäna? Hur kan jag tjäna Gud där jag är?… är några av de frågor vi kommer ta upp.

Är du intresserad av att vara med? Vad roligt i så fall! Du är sååå välkommen att vara med!

Kontakta någon av oss så berättar vi mer:

Maria Eriksson          maria.eriksson@pingstlinkoping.se

Mats Wengelin           wengelinmats@gmail.com

Anna Wengelin          anna.wengelin@medlem.pingstlinkoping.se