Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Välkomna med på sportlovsläger i Cupolen!

För vem?

Lägret är till för dig som går i förskoleklass – 6an

När?

För dig som går i 3an-6an börjar lägret söndag 16 februari kl 17 och slutar onsdag kväll 19 februari. Du får gärna sova över i Cupolen!

För dig som går i förskoleklass – 2an börjar lägret måndag 17 februari kl 8.45. Vi kommer vara med på lägret dagtid måndag-onsdag  ca 8.45-17.30 vi har då ätit middag och haft en kortare samling innan vi slutar för dagen. Om du behöver komma tidigare till frukosten kl 8 så går det bra, meddela oss i anmälan så vi vet i så fall.

På onsdagen 19 februari har vi en gemensam avslutning med tacofest kl 17 och avslutningssamling kl 18. Då är även föräldrar och syskon välkomna att vara med! Kom ihåg att säga till hur många extra vi ska beräkna maten till.

Var?

Den mesta av tiden kommer vi vara i Cupolen och i närområdet, både inomhus och utomhus. På tisdagen 18 februari kommer vi åka till Kisa för skidåkning för den som vill och andra ute/inneaktiviteter för de som inte vill åka skidor/snowboard. Den dagen kommer vi behöva extra vuxna med i skidbacken, så ta gärna med en förälder/annan vuxen om det finns möjlighet!

Hur?

Temat på lägret kommer vara “Do it!” och vi kommer ha samlingar där vi får sjunga, leka, inspireras av bibelberättelser och träffas i smågrupper för att prata mer om dagens berättelse. Vi kommer även att ha kreativa workshops där vi får skapa tillsammans, äta god mat och ha utomhusaktiviteter på eftermiddagen.  För de äldre som sover över blir det kvällssamlingar och kvällsaktiviteter.

 

Pris

Lägret kostar 400 kr

För dig som vill åka skidor/snowboard tillkommer kostnad för liftkort+ ev hyra av skidor/snowboard.

-Läger + liftkort (under 7 år) = 400 + 65 = totalt 465 kr

-Läger + liftkort + hyra utrustning (under 7 år) = 400 + 65 + 150 kr = totalt 615 kr

-Läger + liftkort (över 7 år) = 400 + 275 = 675 kr

-Läger + liftkort + hyra utrustning (över 7 år) = 400+ 275+ 220 = 895 kr.

För hyra av enstaka utrustning, se tolvmannabackens egen hemsida, https://www.tolvmannabacken.se/hyra-skidor/prislista/  ange i anmälan om du inte vill hyra hela utrustningen.

-Vill du som förälder följa med och åka skidor så är priset för liftkort 250 kr och skidhyra 305 kr (555 kr totalt). Anmäl dig  med dina uppgifter på anmälningslänken och skriv i “övrigt”rutan att du följer med under tisdagen och om liftkort/skidhyra önskas.

 

Varmt välkommen med! Mer info/packlista kommer via mail när lägret närmar sig.

Gå in och anmäl dig här.

Sista dag för anmälan är 2 februari 2020

 

Om du har frågor eller behöver hjälp med kostnaden för lägret, hör av dig till Daniel Bergfors 013-25 38 70 daniel.bergfors@pingstlinkoping.se eller Anna Lena Öhrling 013-25 38 61  anna-lena.ohrling@pingstlinkoping.se