Laddar Evenemang

ONLINE-ALPHA – GRUNDKURS I KRISTEN TRO

Nu startar vi en Online-Alpha.

VAD ÄR EN ALPHAKURS?
Alphakursen är till för dig som funderar och reflekterar kring livets mening. Det är en plats där du kan komma och dela dina tankar. Vi kommer att behandla en ny aspekt av den kristna tron varje gång. Exempel på ämnen som tas upp: Vem är Jesus? Hur ska jag kunna tro? Hur kan jag stå emot det onda?

VEM RIKTAR SIG ALPHAKURSEN TILL?
Alphakursen är till för alla men särskilt anpassad för dig som inte är en van kyrkobesökare.

HUR SER EN ALPHAKURS UT?
Först inleder vi med att titta på en film tillsammans som behandlar någon av de stora frågorna i kristen tro. Därefter för vi ett samtal i grupp där vi delar tankar med varandra i en öppen atmosfär.

HUR ÄR EN ONLINE-ALPHAKURS UPPLAGD?
Du kommer inför varje träff få en inbjudan via mail med en länk till en digital plattform och det är där vi tillsammans tittar på filmen och det är där vi för det efterföljande samtalet online. Vi kommer att skicka ut tydlig information om hur du kopplar upp dig och vi kommer att erbjuda en introduktion för dig som vill ha det. Du kan använda en smartphone, läsplatta eller dator.

DATUM OCH TID
Onsdagkvällar 19.00 – ca 20.15. Vi startar 20/5 och därefter 27/5, 3/6, 10/6, 17/6

KOSTNAD
Kursen är gratis.

ANMÄLAN
Anmälan skickas senast 18/5 till alpha@pingstlinkoping.se
Du kommer att få all info om hur det går till när du anmält dig. Känner du dig också osäker inför tekniken? Första gången, den 20 maj, erbjuder vi hjälp att komma igång. Meddela senast på tisdag om du är intresserad genom att skicka ett sms till 0708-86 17 96 så ses vi i Cupolen!