Laddar Evenemang
Detta evenemang har redan ägt rum.

Följ med på Juläventyr alla dagar fram till jul!

Av sekretessskäl behöver YouTube din tillåtelse för att laddas. För mer information, se våra Integritetspolicy.
Jag godkänner

I vår Julkalender möter du lite olika saker. Varje söndag och på Juldagen d.25/12 dyker Elias upp. Han blir tillsammans med Daniel indragen i ett äventyr på Cupolen..små dörrar med ledtrådar…vad kan de betyda? Och var har Curt och Cajsa tagit vägen?

Du får också lyssna till berättelsen om den första Julen. Hur kunde det vara då för länge sedan? Den centrala texten om julens händelser sätts här in i sitt större sammanhang. Hur såg det ut på Jesu tid och vad kan människorna ha tänkt och sagt? Detta vet vi ju inte exakt, men medan vi bjuds på Linalie Newmans fantasifulla och målande texter, inlästa av Anna-Lena, får vi fundera vidare och inspireras av hjärtat i den Bibliska berättelsen – som utgör grunden för den kristna tron – att Jesus kom med räddning och befrielse för alla! De 24 avsnitten startar den 1 december och avslutas på Julafton.

Varje dag 1-24 december möter Du också Lotta och Daniel som ger oss en ordgåta. Samla ihop en bokstav per avsnitt så kan du till slut bilda en mening. Skicka in ditt svar, vilken mening du fått fram till: Barnverksamheten Pingstkyrkan, Majgatan 4, 582 46 Linköping eller via mail till info@pingstlinkoping.se Alla rätta svar belönas!

Ny video släpps varje dag kl 7:00 på vår kanal på YouTube.