Laddar Evenemang

Information om konsekvenser av Coronaviruset, 2020-03-27

Gudstjänster i media
Gudstjänsten 29 mars sänds via nätet och radio och är inte möjlig att närvara på i Cupolen.
Skriv kommentarer, skicka in böneämnen, ta en bild på er som lägg upp på sociala medier. #pingstlinkoping. Nu ska vi vara församling under de här omständigheterna. Bjud hem grannar för att vara med i gudstjänsten på webben eller samlas som cellgrupp. Låt oss behålla de goda vanorna av att fira gudstjänst tillsammans!
Församlingens alla offentliga samlingar kommer att pausas under en tid framåt. Församlingen är oerhört viktig idag. Nu behöver vi tryggt finnas som ett andligt centrum i Linköping! På församlingsforumet 29 mars och i kommande veckobrev kommer vi redogöra mer för var detta innebär konkret för vår verksamhet.
Vi vill inte gripas av rädsla, men vi vill inte heller riskera liv och hälsa på grund av oaktsamhet. Allt vi gör skall ske utifrån kärlek, 1 Kor 16:14. I fallet med spridningen av coronaviruset innebär detta att ta särskild hänsyn till de som tillhör någon riskgrupp.

Förbön för sjuka
Vill du ha förbön kan du maila oss på info@pingstlinkoping.se så ber vi för dig och din situation.
Är någon sjuk kan man få en ”böneduk” tillsänt sig. Det är en gammal praktik som vi nu väcker till liv. Vi tar en bit tyg och lägger våra händer på den. Vi ber att Jesus ska låta sin läkande kraft beröra den sjuke. För den sjuke kan tygstycket bli en fysisk påminnelse om att man inte är ensam mitt i sjukdomen utan församlingen är med i bön, Apg 19:11-12.

Mer information
På Folkhälsomyndighetens hemsida hittar du svar på de vanligaste förekommande frågorna. Hos Folkhälsomyndigheten kan du hitta generell information, frågor och svar, uppdateringar om risknivåer samt följa spridningen i Sverige och globalt.
www.folkhalsomyndigheten.se/covid-19
1177 – Vårdguiden
https://www.1177.se/sjukdomar–besvar/infektioner/ovanliga-infektioner/covid-19-coronavirus