Laddar Evenemang

Vad händer nu? – Barn & Familj

en hälsning till dig som förälder

Hemmaliv

I denna tid då våra möten begränsas hoppas vi att ni som familj fått desto mer tid tillsammans. Det kan ju vara både påfrestande och en möjlighet. Som församling längtar vi efter att tron på Jesus ska leva – överallt – och nu blir det tid för tron att ta sig uttryck, kanske på nya sätt.

Vi som arbetar som ledare inom Barn- och Familj vill stötta dig som förälder att hitta vägar för ditt sätt att dela tron på – tillsammans med barnen. Varje vecka vill vi därför skicka hem lite olika tips på saker man kan göra. Vi tänker att barn (och föräldrar) har olika lärstilar och att vi därför inte alls behöver göra likadant för att växa och utvecklas. Hoppas att just Du hittar något som kan stimulera din och er trosvandring därhemma och känn inte att ni behöver ta vara på allt.

Om man känner sig osäker på hur man kan lägga upp det så är en bra grundtanke att fånga något stimulerande från Bibeln, att dela bönen, att tacka & lova Gud tillsammans samt bygga en bra gemenskap så att man blir trygg i sin tro. Relation är basen för att ha vila i växten.

Tveka inte att ta kontakt med oss om du vill prata, uppmuntras, dela livet eller be tillsammans. Vi vill också gärna ta del av tips från er alla, vad som funkar hos er och dela roliga saker som ni hittar på. Maila gärna eller ring när du vill!

Mötesplatser

Vi kan just nu endast samlas fysisk i små grupper och under begränsad tid.

Småbarnsträff – Vi möts på tisdagarna kl.10 vid Cupolens entré och besöker sedan någon av lekplatserna i närheten. Ta med eget fika!

Royal – träffas patrullvis på fredagarna – se scheman här: http://pingstlinkoping.se/royal/

..och sök gärna upp tipsen för ”Hemma-Royal” och gör familjens egen Royalsamling! https://www.svenskaroyalrangers.se/

Tweens – möts till utesamlingar när det går, beslut fattas från gång till gång, så bevaka kalendern och mail.

Draget – går ej att genomföra i vanlig form nu, vi söker vägar till uppmuntran i Skäggetorp på andra sätt. Be med oss!

Söndagsskolan – barninslag i Webbsändning och familjens egen stund därhemma, tips från något ur materialet som skickats via mail.

Bibelklassen – planerar att starta upp en digital mötesplats i samband med webbgudstjänsten. Info på mail.

Sommaren

Nyhem kommer inte att bli av i sin vanliga form, vi får hålla utkik efter ev. webbsändningar.

Vi pratar just nu mycket om Bjärkalägren för barn och hoppas kunna komma med mer info allteftersom vi får mer kunskap om vilka förutsättningar som kan bli aktuella där och då. Vår förhoppning och vårt mål är att kunna genomföra någon slags mötesplats för barnen.

Eurocamp för Royal Rangers har blivit inställt.

Kontakt

Får du inte mailutskick, behöver länk till Bibelklassens digitala möten osv. så fyll i följande kontaktformulär: https://pingstlinkoping.churchcenter.com/people/forms/121520

Vill du ha mer personlig kontakt hör av dig till oss:

anna-lena.ohrling@pingstlinkoping.se 013- 253861

daniel.bergfors@pingstlinkoping.se 013-253870

Guds rika välsignelse just där du är!

Anna-Lena & Daniel