Laddar Evenemang

IBRA in action!

 Ni är välkomna till IBRA-dagen lördagen den 11 januari mellan kl.10 till 16, där vi får lyssna till Anna och Henrik Thornell, Tatta Lennartsson, Pontus Fridolfsson, Magnus Eriksson, Sören Disby, m.fl.

Vi får lyssna till IBRA och den verksamhet som de bedriver, framför allt i det område som kallas Turkbältet. De har stora utmaningar och många människor att nå, men också fantastiska möjligheter att nå människor, bland annat med hjälp av sociala medier. Vi får lyssna på vad Gud gör i människors liv.

Rapporter som vi får från IBRA:s verksamhet i olika delar av världen, vittnar om att Guds ande sveper fram och människor får möta Jesus. Det sker på platser som vi trodde endast bestod av ”ökensand och stenöken”, och ingen möjlighet till liv överhuvudtaget. Där möter och upplever människor Jesus i sina liv tack vare sociala medier, i bibeltexter, mha story telling, i drömmar, mm.

 

Då vi tänker servera kaffe och lunch så är jag tacksam om ni kan anmäla er till Hans Söderqvist, helst via mejl hans.soderqvist@medlem.pingstlinkoping.se.

Givetvis är man välkommen även om man inte anmäler sig och behöver inte anpassa sig efter våra planerade tider.