Laddar Evenemang
Detta evenemang har redan ägt rum.

Helgen 8-10 oktober händer det mycket för hela församlingen på Nya Slottet Bjärka-Säby, så missa inte detta tillfälle och hoppas att du har bokat in det i din kalender. Vi räknar med dig och ber att Gud ska välsigna sitt folk och församlingen.

Information till dig som inte är anmäld.

Ungdomarna träffas redan på fredagskvällen och övernattar till lördagen då resten av församlingen ansluter.

Lördagen inleds kl 9 med framförallt arbete i parken då vi bl.a ska hjälpas åt att kratta ut nytt gårdsgrus runt slottet, samling utanför annexet. Kl 9.30 inbjuder ungdomarna till bön & lovsång i kapellet och kl 10 är det fikadags.

Kl 10.45 kan man gå en guidad tur i slottet eller följa med Eleonore Gustafsson på en upplevelsevandring för alla åldrar med utgångspunkt från 2:a Mosebok, samling utanför kapellet.

I slottets rotunda kan man gå på lunchkonsert kl 12.30 och 13.30.

Kl 12 är det middagsbön och kl 18 är det kvällsandakt i kapellet.

Kl 14 kan man välja på att gå en guidad tur i slottet eller att vara med på ett av flera parallella seminarier, få en visning av LP-biblioteket alternativt delta i diverse valbara aktiviteter såsom missionstipspromenad, åka traktor o vagn, frisbeegolf, beachvolley, fotboll, brännboll, kubb, pyssel, ansiktsmålning, godiskiosk m.m. som pågår fram till middagen kl 17.

Kl 19 är det festkväll med fika då vi följer firandet av ”Kongomissionen 100 år” från Smyrna Göteborg i annexet och för den som vill blir det efterhäng med fortsatt gemenskap vid brasan i slottsbiblioteket.

Det kommer finnas fika både på för- och eftermiddagen, lunch och middag samt kvällsmacka och frukost för dem som väljer att övernatta till söndagen och kyrkfika med korv efter gudstjänsten på söndagen.

Söndagen inleds med gudstjänst kl 11 och invigning av den nyrenoverade klockstapeln antingen med friluftsgudstjänst vid badplatsen alternativt i tältet om det regnar. Buss och ett antal bilar kommer att gå från Cupolen kl 10 för dem som inte kan ta sig till Bjärka-Säby med egen bil, anmäl i nedan formulär om du har plats i din bil alternativt önskar skjuts så hjälps vi åt.

OBS! Det blir ingen gudstjänst i Cupolen denna söndag. Efter gudstjänsten blir det kyrkkaffe med korv & bröd, kaffe & kaka.

För den som inte haft möjlighet att vara med på lördagen erbjuds guidning i slottet och visning av LP-biblioteket kl 13.30.

Kl 15 kommer Eleonore Gustafsson leda en bönevandring som avslutas med nattvardsgudstjänst i kapellet kl 17. Det går bra att ansluta endast till vandringen eller endast till gudstjänsten om man så vill. Om man vill delta i hela söndagens program behöver man ta med egen matsäck till vandringen.

Bed att Gud ska vara med så att vi får en välsignad helg tillsammans/ planeringsgruppen