Laddar Evenemang
Detta evenemang har redan ägt rum.

I år fyller Pingstkyrkan Linköping 100 år. Under alla dessa år har bönen – och även fastan varit viktig. Vi firar med 100 dagar med bön för församlingen och vår stad. 50 dagar i vår mellan påsk och pingst och resterande 50 dagar i början av hösten. Var gärna med och fasta också.

Vi uppmuntrar varandra att be och söka Gud för den Han är och det Han vill göra i vår församling och stad. I väntan på pingsten passar det bra att be om mycket av det den Heliga Ande gör. Gud verkar i vår församling och i vår stad. Behoven är stora. Vi vet att bön gör skillnad!

I entrén i Cupolen finns det en tavla med info om vad vi särskilt ber för under denna period.

Vill du be och fasta under denna tid? På tavlan finns även små lappar med datum från Annandag påsk till Annandag pingst. Där tar du en lapp för det datum du kommer be och fasta på. Vill du be och fasta flera dagar under denna period går det ju jättebra då tar du lapp för dessa datum också. Det går givetvis bra att be och fasta utan att ta en bönelapp men det vore gott att se att vi har någon, några eller många som ber och fastar varje dag under denna tid.

I Capellet finns även ett böneträd där du kan skriva ner bönämnen samt tacksägelseämnen och hänga upp i trädet, så ber och tackar vi för dessa under våra samlingar.