Bibelutdelning

augusti 22 @ 18:30 - augusti 25 @ 11:00

Barn & Familj

Du är viktig och älskad av Gud – oavsett hur gammal du är!
Vi längtar efter att du ska hitta en plats där du kan få utforska och växa i tron på Jesus. Här finns lite information om församlingens olika mötesplatser för Barn och familjer.
kalendern hittar du uppdaterade tider och event som dyker upp då och då.
Välkommen med!

Söndag = Gudstjänst och Kidz & Tweens Sunday.

Navet i församlingens liv är Gudstjänsten varje söndag dit alla är välkomna, stora som små. Efter en gemensam inledning i stora salen erbjuds barn 4-13 år (3-åring med förälder) att gå till Kidz Sunday och Tweens Sunday.

Kidz Sunday består av två delar: En Storsamling i Cupan (salen till höger om entrén) samt en mindre samling, en för de som är 3-5 och en för de som är 6-9 år. Vi vill förena det bästa av två världar – glädjen i det stora gemensamma och tryggheten i det lilla – där det också blir enklare att möta barnen utifrån deras olika förutsättningar. Vi avslutar Kidz Sunday med lek i vår fina lekhall Culan.
I Söndagsskolan är Bibelns berättelser i fokus. Vi använder materialet ”Leva Livet” som man kan läsa mer om här: https://pingstung.se/barn/ Vi leker och pysslar tillsammans och barnen får gärna ha med sig en frukt att äta under samlingen.

Tweens Sunday är för dig som är mellan 10-13 år. Där utforskar vi Bibeln tillsammans. Alla 10-åringar som deltar i verksamheten får en egen Bibel och här är platsen där vi ger redskap att hitta vidare i den egna läsningen. Vi pratar om vad det står och funderar på vad det kan betyda för oss idag. Vi lär också känna varandra genom lek och gemenskapsbyggande på olika sätt.

Klicka HÄR för att skriva in dig/ditt barn som deltagare i Kidz (3-9 år)

Klicka HÄR för att skriva in dig/ditt barn som deltagare i Tweens Sunday! (10-13 år)

Cellgrupper

I församlingen finns en mångfald av smågrupper som möts i hemmen – till bön och delat vardagsliv. Självklart vill vi att ni som familj, föräldrar och barn ska hitta er plats för denna viktiga gemenskap. Vill du komma i kontakt med vår cellgruppskoordinator så skicka ett mail till info@pingstlinkoping.se.

Småbarnsträffar

Musik, lek & gemenskap! Vi träffas på tisdagar – håll utkik i kalendern för aktuella dagar.

Kl 14 startar vi med en liten samling där vi sjunger tillsammans, sen bjuds det på mellanmål innan vi öppnar upp för lek i lekhallen. Vi avslutar ca 15:30. Ingen anmälan krävs. Varmt välkommen!

Royal Rangers

I Royal Rangers har vi kul tillsammans, vi lär oss nya saker, utvecklas i tron och växer i att ta ansvar. Royal Rangers är en Scoutverksamhet på kristen grund och vi träffas Fredagar kl.17:30-19.00 Varje termin och ibland även på sommaren åker vi på hajk och läger som är en viktig del av verksamheten. Royal Ranger finns för dig som är 6-17 år och består av en rad åldersindelade patruller. Läs mer på Royals sida

Tweens Saturday

För dig som är 10-13 år har vi Tweens. Vi träffas lördagseftermiddagar några gånger/termin.  På Tweens satsar vi på att bygga relationer genom olika lekar och aktivitet, vi fikar tillsammans avslutar med en andakt. Vi vill upptäcka mer om tron genom möten – med Gud och varandra.

Läger

Varje Sportlov och Sommarlov ordnar vi läger för alla som vill vara med. På sommaren är vi på Nya slottet i Bjärka Säby. Håll utkik under aktuella händelser för mer info!

För Ledare – Trygg Församling

Som ett stöd i vårt arbete med att säkerställa att vi har en trygg miljö anordnar vi regelbundet ledarutbildningar i att förebygga och hantera frågor som rör bl a övergrepp ibland barn och unga. Detta sker i samarbete med Pingst Ung och kursen utgår från materialet ”I Trygga händer” som tagits fram av Frälsningsarmen. Läs mer här.